FooldalNaturista Farsang
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2010


Képes élménybeszámoló a farsang után


Köszönet mind a 191 megjelentnek a remek farsangi hangulatért, ötletes jelmezekért.

Levélrészletek a farsang után:

Ismét nem csalódtunk, nagyon jól éreztük magunkat. Nagyon jónak tartom, hogy az egyesület igyekszik változatos helyszíneket keresni a rendezvényekhez - tudjuk, hogy ez elég nehéz feladat, mert mindannyiszor meg kell küzdeni az előítéletekkel, a bürokráciával és a pénzzel.
A Dagály nekem tetszett, kellemes a téli kert, ahol kulturált körülmények között lehet pihenni két fürdés, szauna, úszás között, és még nem is fázik az ember (a büfé kínálata az ilyen helyeken megszokott siralmas minőség, és veszett magas ár - egy zsíros kenyér 150 forintért vicc).
A szakadó hóban kint ülni a nyílt termál medencében - káprázatos élmény volt, úgy láttam, a többiek is osztották ezt a véleményemet. A gyerekek is roppant élvezték, hogy még hógolyózhatnak is meztelenül, miközben visszaszaladgálnak a jó meleg vízbe. Örülök, hogy ennyi lurkó eljött, többen, mint a kispesti uszodába, de ez nem csoda, itt több lehetőségük volt a játékokra.

A jelmez verseny is jól sikerült kezdeményezés volt, ötletesnek találtam "verseny" társaim jelmezeit, jókat szórakoztunk, nevettünk, viccelődtünk egymással. Kicsit talán tovább húzódott a kelleténél, már alig vártuk, hogy pancsolni mehessünk, jövőre ezt egy kicsit okosabban kell megszervezni, de elsőre belefért a kis várakozás, addig is elökörködtünk egymással.
Remélem, az üzemeltetők is elégedettek voltak velünk, és talán ez az este bebizonyította nekik, hogy kulturált, megbízható társaság vagyunk, akikre érdemes máskor is szót vesztegetniük és nyitottak lesznek kéréseink, megkeresésünk felé.
Jövő hónapban találkozunk a kispesti usziban, már nagyon várjuk!
titi

Nagyon jól éreztük magunkat András fiammal. A helyszín is tetszett, egyrészt nekem jóval közelebb van, mint Kispest, másrészt több a lehetőség, mit ott. Maradandó élmény volt a hóesőben ülni nyakig a jó meleg vízben, közben bámulni a hópelyhek táncát, és/vagy beszélgetni a kedves ismerősökkel, no meg úszkálni.
Bármikor szívesen elmennék újra!
Köszönet Rózsáéknak a szervezésért! Remélem, az afterpartyn is jól éreztétek magatokat!
Ancsi

Üdvözlet az Olvasóknak!
Remek volt a Dagály-béli farsangi fürdőzés! Hála és köszönet Rózsának, és mindenkinek, aki ezt megszervezte, lebonyolította, és az utómunkálatokat elvégzi.
László

Nagyon jól éreztem magam. Jó kis csapat volt.
Icu

Köszi az egész programot, Dagály+after, remek volt, mindenkinek pusz:
É.

Fotók: Atus és Zozo

zsuri.jpg
szabadterigyogyvizben.jpg
kulondij.jpg
jelmezek.jpg
jelmez13.jpg
jelmez12.jpg
jelmez11.jpg
jelmez10.jpg
jelmez09.jpg
jelmez08.jpg
jelmez07.jpg
jelmez06.jpg
jelmez05ab.jpg
jelmez05.jpg
jelmez04.jpg
jelmez03.jpg
img_7499a.jpg
img_7486a.jpg
gyoztesek1.jpg
gyogyvizben2.jpg
gyogyvizben.jpg
fejfedok09.jpg
fejfedok07.jpg
fejfedok06a.jpg
fejfedok05a.jpg
dijatadas3.jpg
dijatadas2.jpg
dijatadas.jpg
dijak.jpg
25m_uszomedence.jpg