FooldalSzigetmonostori majális
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2010


Majális Szigetmonostoron

2010. május 8-9.Rendezvényünk célja, hogy a tavasz első napsugaras napjaiban újra találkozásra serkentse a magyar naturistákat.
Játékos vetélkedők, sport, eszem-iszom, pihenés, napozás, beszélgetések, új barátságok kötése, emlékezetessé teszi ezt a két-három napot.

Érkezés már péntektől lehetséges. A "fő nap" a szombat. A fáradalmak kipihenésére a vasárnap a legmegfelelőbb. Három nap, gondtalan kikapcsolódás várt így ránk.

A pénteken érkező vendégek a fogadóital elfogyasztása után, fakultatív programokon vehettünk részt. Szállásuk elfoglalása után a park összes szolgáltatása rendelkezésükre állt (szauna, fürdőtó, a kertvendéglő kínálata, sportolási lehetőségek).

A szombati nap, a fő program, már reggel 10 órakor kezdetét vette a "majális". A reggeli elfogyasztása után ismerkedés a szombati érkezőkkel s megkezdődtek a versenyek.
A majálison való szombati részvétel, versenyek, a szombati ebéddel együtt: 2500.- Ft/fő.

Szállás lehetőségek (faház, lakókocsi, sátor) és egyéb árak (napi belépőjegy árak, parkírozási díjak, szaunahasználat) a www.naturistasziget.hu oldalon található.

Versenyek egész nap:
-Kispályás foci csata, meglepetés labdával.
-Kosárra dobó verseny.
-Röplabda csapatok harca.
-Szellemi megmérettetés.

A szombati ebéd (12,00-16,00 óra között fogyasztottuk):
-bográcsban készített, csülkös bableves,
-Második fogás választható: Vaslapon sütött sertéstarja, mézes pácban érlelt, majd roston sütött csirkemell filé, négy féle húsból gyúrt és hírtelen sütött fűszeres un. "Mícs". Héjában sült burgonya, vagy tavaszi friss saláta körettel.
- Az ebédhez mindenkinek járt egy pohár sör, vagy 2 dl bor, vagy 2 dl üdítő.

Egyéb étel/ital kínálatunk a NAMASZ tagjainak: a vendéglő itallapjáról, 10% kedvezménnyel.

Mindenkit szeretettel vártunk egy kellemes hétvégéhez, napozáshoz, sportoláshoz, jó ebédhez, esti különleges programunkhoz!

Bejelentkezés és szállásfoglalás a programokra:
pannat@t-online.hu, vagy a +36-70-3921142, ill. a +36-20-3522691 telefonokon.

Egyéb infó:
navke@navke.hu és 20-313-9170

Élménybeszámoló a majális után, Naturlistáról:

Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk Szigetmonostoron. A szombat szép napos idővel indult. A kerti vendéglő teraszán megreggeliztünk,közben megismerkedtünk a többi résztvevővel is.Egy-két pohár sör és beszélgetés után,elkezdődtek a versenyek. Jó ötlet volt Gabiéktól a kispályás foci nagy labdával. Ugyan is ezt a focit egy óriási gumilabdával játszottuk. Könnyű volt eltalálni,de nagyot is lehetett rajta esni (ugye Gábor? hi-hi). Végül is az előkelő harmadikak lettünk. A foci után pihentetésként,egy kis kosárra dobálás következett. Ebben már a lányok is jeleskedtek. Mi pedig itt már a kiszáradt torkunkat is locsolgattuk egy kis söröcskével. A versenyek után egy kis pihenés következett,majd elfogyasztottuk az ebédet.Nagyon finom csülkösbableves volt és vaslapon sütött húsok(gratula a szakácsnak, Isteni volt). Ezek után kiültünk a kerthelységbe, dumcsiztunk és jó kis vicceket meséltünk (én csak hallgattam). Viszont Gabika nagyon jó vicceket mondott. Később, ahogy kezdett lehülni a levegő,mi is lehúzódtunk a szauna felé. Itt volt aki szaunázott, aki akart csocsózott vagy éppen pingpongozott. A házigazdával Gáborral nagy csatát vívtunk. A szauna után jólesett megmártózni a tóban.Este azután beindult a tánc is. Nagyon jó kis hangulat alakult ki, aminek üde színfoltja volt Évike (cuppanós puszika).
Éjfélig szólt a zene. Utána mindenki kellemesen fáradtan (legalábbis én) aludni tért. Másnap kicsit borongós reggelre ébredtünk,de miután rendbeszedtük magunkat,megreggeliztünk és megittuk a kávénkat az égiek is segítettek rajtunk. 11 órára megint kisütött a nap. Csodaszép időnk lett megint. Lehetett napozni, sőt még a tóban is megmártóztam. Éviékkel még beszélgettünk egy kicsit, majd koradélután indultunk haza. Végül is egy nagyon szép hétvégét töltöttünk Szigetmonostoron. Szuper volt a társaság, jó volt a hangulat. A kiszolgálás és a fogadtatás nagyon jó volt. Köszi Gabi(a pingpong visszavágó legközelebb).
Mégegyszer köszi mindenkinek a kellemes hétvégét!

(Tibi, Marcsi)

szigmaj1.jpg
Szigetmonostor 197a.jpg
Szigetmonostor 055a.jpg
IMG_0477a.jpg
IMG_0474a.jpg
IMG_0468a.jpg