FooldalBallószögi Élményfürdőzés
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2014


Képes beszámoló az őszi egész napos programról

2014. szept. 20. szombat, 9.00-20.00

Kivonat a levelezésilistákon megjelent írásokból:

Nagyon jól éreztük magunkat, reméljük még sok-sok rendezvényeteken vehetünk részt. Nekünk legjobban a szaunaszeánszok tetszettek - hála nektek - több szeánszon is részt vehettünk.
Köszönettel: Mónika és Viktor

Nagyon jól éreztük magunkat Ballószögön a kaja finom volt az idő jó volt.
DF

Drága Rózsa! Köszönjük szépen a szombati napot! Pazar volt minden. Jó egészséget!
Lacy

Tisztelt Szervezők! Köszönjük a lehetőséget és a Szervezők önzetlen munkáját, hogy részt vehettünk a szept. 20-i Ballószögi Élményfürdőben -ebben csodás kis Édenkertben- rendezett nyárbúcsúztató összejövetelen. Kitünő programok, szaunafelöntések, jó társaság és csodálatos idő várt ránk. Nem beszélve a bográcsos paprikás krumpliról! Reméljük jövőre is itt kezdjük a szezont.
Üdv.: Erika és Péter

Kedves barátaim! Én 2006-ban jártam elöször a fürdobe.Mivel nagyon tetszett az elsö alkalommal is, rövid idön belül a családomat is elvittem. Akkor még Naporaskent mondtam feleségemnek.De jó lenne ha egyszer itt naturista fürdést szerveznenek! Azóta egyfolytában dolgozok az ügyon,vannak még terveim is,de maradjon titkom is. Viszont amit a NaVKE szervezésével sikerült itt elérni, megélni,átelni azt én így fogalmazom meg röviden.Jelentem az álmom beteljesült!
Cz. Laci

Kívánom, hogy sok ilyen álmod váljon még valóra, mindannyiunk boldogságára.
Baráti üdvözlettel: Zs. Zoltán

ez az eredmény 80-90%-ban Lacinak és Csabinak (Szaunamanó) köszönhető, nem a NaVKE-nek. Az egyesületnek csak az aktuális napi programok látogatottsága és sikere könyvelhető el. Az éves szervezés, rendezés, látogatottság, mindenkori jó hangulat csakis a fent említett két ember lelkiismeretes, önfeláldozó munkájának, naturizmus iránti elkötelezettségének eredménye és köszönhető!!!!
Ági

nem az én erdemem a rendezvény, hisz sokan dolgoztak az ügyon, és jól sikerült.
Cz. Laci

Kedves Laci!
Köszönjük elismerő szavaid. Egy közhasznú egyesület, és különösen a munkában aktívan résztvevő tagjai számára nem nagyon létezik annál nagyobb sikerélmény, mint amikor valaki azt mondja, hogy valóra váltottuk az álmát. Nagyon jóleső érzés volt látni estefelé a sok boldog arcot, és velük örülni, hogy nem volt hiábavaló az előkészületek és a nap során elvégzett munka.
Üdv: Zozó

Nagyon jó nap volt ! Ráadás ként gyönyörű idővel.
János

Köszönjük a szervezőnek / szervezőknek / , és reméljük sűrűbben lesz ilyen program ebben a gyönyörű környezetben , Ballószögben
István

Nagyon örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Veletek együtt, jó sok szikis jött el. Jövőre, áprilisban ha újra kisüt a nap, tervezünk megint NaVKE egész napos programot ide.

Annak is nagyon örülök, hogy valóra válthatta Laci hajdani álmait az egyesület.
Ehhez az kellett, hogy legyen egy délegyházi motorostalálkozó 2 évvel ezelőtt, az MNE szervezésében.
Ahol megismertem a tulajdonost. Aki egy csodaszép KTM-mel érkezett és megálltam csodálni. Mikor is C. Laci odajött hozzám, hogy bemutassa nekem a gazdáját és kiderült, ő a ballószögi fürdő tulajdonosa. :)
Ott kérdeztem rá a tulajdonostól, mikor kiderült én ki vagyok..., hogy a rendszeres téli Laci féle szaunaestek után a NaVKE bevállalna egy egész napos naturista program szervezés, nyáron, ha kibérelhető a fürdő ilyen célra is, akkor.
A tulajdonos rábólintott. Ha tudtam volna összeget is mondani, szerintem azonnal kezet is rázunk rá, de ezt az egyesületben mindig az elnök intézi így csak telefonszámot cseréltünk és továbbítottam a NaVKE elnökségéhez az ötletet. Innentől már a NaVKE elnöke kezében volt a folytatás, a szerződés előkészítése és a további dátumok egyeztetése.
Így jött létre a múlt szombaton már harmadik alkalommal, ez az egész napos NaVKE program Ballószögön. Három profi szaunamestert hívtunk és természetesen C. Laci sem hiányozhatott, hisz tudjuk mennyire szíve csücske ez a hely, ő is kapott lehetőséget egy sorozat felöntésre.
Számomra Ballószög neve egy 2006-os ráckevei szaunaesten lett ismert, amikor C. Laci mesélt róla, hogy megnyílt.
A NaVKE a nyári időszakban akkoriban (egészen 2010-ig) Ráckevén tartott esti csúszdás összejövetelt, tulajdonképpen ezek a ballószögi navkés időpontok most ezeket a nyári időpontokat helyettesítik, mivel az elmúlt 8-10 évben az élményfürdők, a wellness hihetetlen fellendülése háttérbe szorította a csúszdás élményeket, azt megszüntettük. 2011-től pedig belépett a budapestiek kívánságára a Dandár gyógyfürdő is, mint helyszín.
Szóval...C. Laci ott Ráckevén mondta is, ő ezentúl inkább Ballószögre járna majd, mert az neki sokkal közelebb van. S valóban már akkor álmodozott arról, milyen szép is volna, ha ott is lehetne olyan szaunázás, mint Ráckevén, felöntésekkel stb. Ugye akkoriban Ráckevén ténykedett Csokimanónk is. Valahogy N. Zoli is a beszélgetéshez csapódott, ő is ismerte a helyszínt. Én akkor csak szóban tudtam támogatni, ismerve már Laci szalki naturista aktivista létét, hogyha ezt meg tudja valósítani, tegye, a navkések biztos menni fognak. S a környékbéliek biztos ráharapnak, hiszen Kecskeméten és a vonzáskörzetében rengeteg naturista ember él, hiszen anno ugye ott még egyesület is működött. Ajánlottam a hír szétkürtölésének a NaturListát.
Csokimanó akkoriban NaVKE tag volt, nem volt nehéz reklámoznia ezt az új helyszínt a belső és az országos listákon és saját honlapján. Később Laci NaVKE tagságit váltott (a Napórás tagság időközben amúgy is elapadt), Csokimanó pedig kilépett a NaVKE-ből, de továbbra is a ballószögi fürdőben manóskodik.
Valószínű történetem nem teljes, lehet még pótolgatni, ha van kedvetek hozzá, írjatok.:)
Rózsa

Mi, mint új tagok, köszönjük a történelemórát :-)
Éva, Laci

Nagy köszönet most a beugró segítőknek is, hisz a megbetegedett Eszter helyett Linda duplán teljesített szolgálatot a pénztárban, az ebédosztáshoz pedig G. Magdi a legaranyosabb és legőszintébb segítséggel azonnal jött és segédkezett. De most dupla annyi ebédet kértetek, mint az áprilisi napon, így beugrott még Móni és Teca-Péter is és mindent szépen kiosztva egy órán belül végeztek is.

Mirjam is nagyon aranyos, jól irányítja a társaságot. De rajta kivül még Péter és Andit is kiemelném,aki azért a háttérben sokat segít és kordinál.

G. János nevető jógája... hát igen. van pillanat,még ma is amikor a nevetőizmaim megmozdulnak...:) Köszönet neki is az ötletért.

Dávid felvidéki verseinek felolvasását is többen meghallgattuk. Köszönet érte. Dávid verseinél is ott voltam, mint áprilisban is. Nekem ez most egy kicsit hosszúra sikerült, de lehet én voltam ezzel egyedül így, hiszen a verseit én már ismertem s azt az 1-2 kedvencet vártam csak.:)

A szaunaszeánszokról nem beszélnék sokat, csak annyit, hogy a mesterek remekeltek most is, hisz minden szeánszukra teltház volt, már szerda este elfogytak a kuponok. Az el nem jövő 8 ember helye, kuponja is pillanat alatt elfogyott a helyszínen. Szerintem kifogtuk a legjobb szeánszsorozatokat, legjobb mestereket, legyen ez akár a Szaunaclub vagy a Szaunszeánsz védjegye alatt kitanult fiukat. Egyelőre nem kívánnánk változtatni ezen. Kiegészítésképpen pedig C. Laci is jelen van mindig. Áprilisban majd újra őket várjuk viszont.:) Én a Süsüs szeánsz shea vajas kencéjétől vagyok még hatás alatt, még most is érzem az illatát, bőröm finom és puha és persze János csokis holland kapszuláit is magamra kentem, pedig ha hajlékonyabb vagyok, mind lenyalogatom magamról...:)
Rózsa

Dávid Rózsának saját versét küldte a ballószögi versolvasás után, köszönete jeléül:

Versemet olvasom,
lelkem és szavam
szabad, mint a testem.

Barátaim figyelnek,
lelkükkel összeér a lelkem.
Egy asszony áll mellettem,
testét aranyítja
a köveken táncoló napsugár.

Lábaink a földön állnak,
simogatja testünket
a nyárutói szellő,
pirítja bőrünket a napnak lángja,
mellettünk nyugszik a medence vize:
lég, tűz, föld, víz,
a négy őselem,
belőlük alkot minket a pillanat.
Embernek alkot minket a pillanat,
kik hordozzák saját tökéletlenségüket,
de levetkeznek minden mezt, ruhát,
vállalják önmaguk.
Szépek e mez-telenségben
nők és férfiak,
távolban gyerekek – emberek.
S lelkem verseimben
lelkükhöz elér.

Köszönöm nektek,
ezt a kora délutánt,
szabadságban, s lélekben
testvéreim. <>br

Fotók: Zozo

mEM1_P9200010-2.jpg
mEM1_P9200009-2.jpg
hEM1_P9200288-2.jpg
hEM1_P9200287-2.jpg
hEM1_P9200286-2.jpg
hEM1_P9200285-2.jpg
hEM1_P9200283-2.jpg
hEM1_P9200274-2.jpg
hEM1_P9200271-2.jpg
hEM1_P9200270-2.jpg
hEM1_P9200269-2.jpg
hEM1_P9200268-2.jpg
hEM1_P9200267-2.jpg
hEM1_P9200266-2.jpg
hEM1_P9200264-2.jpg
hEM1_P9200260-2.jpg
hEM1_P9200234-2.jpg
hEM1_P9200233-2.jpg
hEM1_P9200232-2.jpg
hEM1_P9200223-2.jpg
hEM1_P9200219-2.jpg
hEM1_P9200217-2.jpg
hEM1_P9200212-2.jpg
hEM1_P9200152-2.jpg
hEM1_P9200091-2.jpg
hEM1_P9200089-2.jpg
hEM1_P9200077-2.jpg
hEM1_P9200071-2.jpg
hEM1_P9200068-2.jpg
hEM1_P9200063-2.jpg
hEM1_P9200060-2.jpg
hEM1_P9200059-2.jpg
hEM1_P9200056-2.jpg
hEM1_P9200054-2.jpg
hEM1_P9200029-2.jpg
EhM1_P9200025-2.jpg

Képes élménybeszámoló az egész napos a ballószögi programunkról

2014. ápr. 26. szombat 9.00-21.00

Mi jól éreztük magunkat, kellemes volt szinte minden. A szervezők és a programadók jól teljesítettek, hogy a vendégek is jól érezzék magukat. A tagság azaz mi, viszont jobban figyelhetnénk egymásra. Talán a jógán (igaz, csak bemutató) és Dávid versfelolvasásán lehetet volna figyelmesebb (csendesebb) egy jókedvü társaság, ezzel is megtisztelve az előadókat és az érdeklödőket.
FGY

Mi is nagyon jól éreztük magunkat Icával, de szinte túl sok volt a program, alig tudtunk pihenni (még szerencse…J) (fürdés, szauna, gőz, napozás, étkezés, jóga, vers, beszélgetés, ismerkedés, sétálás, fotózás, teniszezés, …stb.)
Üdv: GabIca

Szép napunk volt tegnap Ballószögön, köszönet nektek, hogy eljöttetek!
Tervezünk majd egyet nyár végén is, még színesebb programokkal tarkítva.:)
Rózsa

Köszönjük a NAVKE-nek a lehetőséget, a jelen lévőknek a remek társaságot, csudajó volt ! Reméljük ezen a nyáron sokatokkal találkozunk még !
Éva & Laci

Szuper volt!! Köszi a szervezők munkáját !! REMÉLEM LESZ ILYEN PROGRAM SŰRŰBBEN!!
István Igen tényleg köszönjük a munkáját a szervezőkenk de főleg RÓZSÁnak :-))))))))
Zozo

Hosszú türelmes, kitartásom meghozta a gyümölcsét:-) Sok kedves biztatás, önzetlen segíteni akarás eredményeként, eljutottam Ballószögre. Czucai Laci szavaival élve: elveszítettem a szüzességemet:-) Már ideje volt. Rózsánk közbenjárásával, talán először telekocsi ment Pécsről, és bizton mondhatom hogy nem utoljára, mert hazafelé, már a következő lehetőségeket terveztük amit, most nem részleteznék. Zsolttal, csatlakoztunk egy minden tekintetben szimpatikus párhoz. Erika és Laci társaságában úgy repült az idő, hogy hipp-hopp már véget is ért az utazás:-) Bár a hazajövetelt egy kis `műszaki` probléma késleltette, de végül síkerült Zsoltnak elérnie a csatlakozást. Mindannyiunk nevében köszönet a nem várt akadály elhárításában Laci segítségére levőknek:-) Ballószögről annyit, hogy aki volt már az tudja, aki nem az csak bánhatja, de sohasem késő!
Marianna

Először is a szervezőknek szeretném megköszönni a programot, hihetetlenül szép volt, még az idő is a kegyébe fogadott minket. Ahogy egy újonnan megismert barátom mondta: ahol ennyi jó ember összegyűlik, ott kizárt, hogy ne süssön ki a nap :-)
Nagyon sok élmény kavarog bennem, a víz, a napfény, a baráti beszélgetések, a szauna, a csoki, a szép fények...
De engedjétek meg, hogy a versemről írjak pár szót.
Nemsokára a határon túlra megyek, magyar fiatalokhoz, ezt a verset nekik és egy barátomnak írtam, akit talán néhányan már ismertek. Ma Kárpátalján történelmi időket élnek, s tulajdonképpen erről szól a vers, ezt akartam elmondani nekik, hogy a történelmi idők közben, minden megpróbáltatás és kilátástalanság ellenére a túlélés, az élet a sorsunk.
Elkezdtem a verset olvasni, furcsamódon mindenfajta lámpaláz nélkül, éreztem, barátok között vagyok, akik a lényegre figyelnek és nem az eltévesztett hangokra. Talán öt perc lehetett a felolvasás, s mikor a végén felnéztem, szinte tömeg állt körülöttem. 20-30 ember, nem tudom. Akik arrafelé jártukban meghallottak és megálltak, akik ott ragadtak. Mintha egy elvetett mag nőtt volna terebélyes fává.
Utána spontán módon beszélgettünk, sokan osztották meg velem a gondolataikat, pozitívakat, negatívakat, de mindig őszintén. És a lelkemben egész este ott maradt az ünnepi hangulat.
Egy író valahol mindig perverz alak, exhibicionistának is mondható, hiszen nem tesz mást, csak úton-útfélen, ha kell, ha nem, mindig lemezteleníti a lelkét. Most azonban különös varázsa volt annak, hogy nem csak a lelkem, hanem a testem is meztelen volt, így adhattam magamból nektek - és köszönöm, hogy érző szívvel meghallgattatok.
Dávid

Fotók: Á. Laci, Dormán Laci

iMG_3337c.jpg
IMG_3367c.jpg
IMG_3366zh.jpg
IMG_3359c.jpg
IMG_3356chcp.jpg
IMG_3355chcp.jpg
IMG_3354_chcp.jpg
IMG_3346c.jpg
IMG_3340c.jpg
IMG_3334c.jpg
IMG_3332c.jpg
IMG_3331c.jpg
IMG_3326mi4.jpg
Balloszog_2014_apr_25_249.jpg
Balloszog_2014_apr_25_204.jpg
Balloszog_2014_apr_25_194.jpg
Balloszog_2014_apr_25_159.jpg
Balloszog_2014_apr_25_118.jpg
Balloszog_2014_apr_25_071.jpg
Balloszog_2014_apr_25_068.jpg
Balloszog_2014_apr_25_067.jpg
Balloszog_2014_apr_25_053.jpg
Balloszog_2014_apr_25_050.jpg
Balloszog_2014_apr_25_034.jpg
Balloszog_2014_apr_25_031.jpg
Balloszog_2014_apr_25_023_chcp.jpg
 

Már harmadszor! Egész nap a Ballószögi Élményfürdőben

2014. szept. 20. szombat, 9.00-20.00

Szeretettel várunk minden naturistát ezen a szombaton már reggel 9 órától a fürdő zárásáig (21,00). Reméljük már jó idő lesz és a kinti medencéket is meghódítjuk fürdőruha nélkül. Szaunázni is fogunk, és a benti élményfürdő, termálvízes medence szintén fürdőruhamentes lesz egész nyitvatartási idő alatt.

Terveink szerint hasonlóan alakul ez a szombat is, mint az eddigi 2 alkalommal.

Kedvcsinálóként nézegessétek a 2013-as képes élménybeszámolónkat, a fényképeinket:
Kattints ide!

Motorral érkezőknek, előzetes jelentkezéssel egyedi kedvezmények. Motoros felvonulás a kecskeméti decatlon parkolójából indul. Találkozás 10.00. Érkezés legkésőbb a fürdő bejáratához, 10-30-kor. Utána motoros vetélkedő. Eredményhirdetés:13.00-kor.

A fürdő felszereltsége Magyarországon egyedülállónak számít.

A fedett részben 2 db termálmedence
egy 36-38 fokos ülő medence
egy 34 fokos élmény medence
bár
szauna
gőzkabin
ingyenes pihenőágyak
kneip zuhany
Télikert, pálmafák

A kinti részben 366 nm-es élménymedence
Barlangfürdő
3m mély merülőrész
Vadvíz
Gyermekpancsoló
2500 nm-es termáltó
Farönk szauna


A részvételhez előzetes név szerinti jelentkezés szükséges.

Kérjük, a jelentkezéskor azt is add meg, hogy melyik napszakban számíthatunk az érkezésedre: délelőtt, kora délután vagy késő délután?

Jelentkezni szeptember közepéig lehet a navke@navke.hu e-mailcímen vagy a 06-20-313-9170 telefonszámon.

Eljutás
Autóval: az M5 autópálya Kecskemét-Nyugat lehajtójától kb. 7,5 km (az autópálya használata Kecskemét elkerülő szakaszán díjmentes)
Tömegközlekedéssel: a Kecskemét-Ballószög helyközi autóbuszjárattal „Aranykor-dűlő” megállóig, vagy a Kecskemét-Helvécia helyközi autóbuszjárattal „Helvécia-Kézbesítőház” megállóig. Mindkét megállótól jó negyedóra séta. Kecskeméten az autóbusz pályaudvar közvetlenül a vasútállomás mellett van.
Kérünk benneteket, hogy jelezzétek minél előbb eljöveteleteket a navke@navke.hu emilre, vagy telefonon.

A büfé normál kínálatán túl a helyszínen lesz korlátozott mennyiségben meleg ebéd (bográcsos paprikás krumpli). Ára: 500 Ft, mely érkezéskor fizetendő. Megrendelhető: csütörtök reggelig.
A szaunaprogramokra legkésőbb érkezéskor vagy előzetesen, e-mailben is regisztrálhattok (navke@navke.hu). A kuponokat érkezéskor vehetitek át.

A felöntésekért nem kell külön fizetni. Egy fő max. 3 szaunszeánszon vehet részt. Ha előzetesen nem fogyna el minden kupon, akkor érkezéskor még kérhettek belőle.
Ha szaunaszeánsz zajlik, kérünk benneteket, felöntés közben már ne nyissatok be! A medencetérben levő kisebb finn szaunába látogassatok el ilyenkor. A rönkszauna befogadóképessége 22 fő, a gőz 6 főnek kényelmes egy időben. A gőzben 3x6 sorozatban lesz a csokizás.

Tervezett szaunaszeánszok időpontjai:

Szaunamester:Szolári Zsolt
11.00 Gyümölcsös (rönk) Betelt. < br>11.40 Olivás-sós (rönk) Betelt
12.20 Mézes (rönk) Betelt
13.40 Charlie Chaplin a szaunában című világbajnokságon előadott produkciója (rönk) Betelt.

Czuczai Laci felöntései:
14,20 Sós (rönk) Betelt
15,00 Sörös-jeges (rönk) Betelt
15,40 Mézes (rönk) Betelt
16,20 Csokis (gőz) Betelt.

Szaunamester: G. János
13,00 Sós (rönk) Betelt
17,00 Mézes (rönk) Betelt
17,40 Sörös-jeges (rönk) Betelt
18,25 Csokis (gőz) Betelt

Szaunamester: Zelenák János
16,20 Jamaicai reggae party kávés bőrradírral (rönk) Betelt.
18,05 Négy vidám évszak a föld körül Süsüvel és Shea vajas bőrtáplálással (Szauna Szeánsz Oscar döntős produkció, felnőtt változat) (rönk) Betelt.
18,45 Pálinkás jégvihar a szaunában (rönk) Betelt
19,35 Csokis gőzös dörgölőzés (gőz) Betelt

Közben:

11.20-11.50 Energetizáló, klasszikus jóga Mirjám vezetésével

kb. 11.30-12.30 a motoros találkozó versenyei

kb. 13.00 Motoros találkozó versenyeinek eredményhirdetése

kb. 13.30-14.30 Ebédosztás (bográcsban főtt paprikáskrumpli, káposztasalátával)

15.00-15.20 Nevető jóga. A bemutatót G. János nevető jóga csoportvezető irányítja.

15.45-16.00 Felvidéki verseit olvassa fel az érdeklődőknek Dávid

k b. 17.00 Energetizáló, klasszikus jóga Mirjám vezetésével

21.00 Záróra

A fürdő masszőze a szokott helyen dolgozik, keressétek bátran!

Az Aranykor Wellness Termálfürdő címe:
Dél-Alföld, Bács-Kiskun megye
Ballószög, V. körzet 168.

Honlapja.
http://www.aranykor.hu/wellness

 

Az áprilisi program részletei

Szeretettel várunk minden naturistát ezen a szombaton már reggel 9 órától a fürdő zárásáig (21,00). Reméljük már jó idő lesz és a kinti medencéket is meghódítjuk fürdőruha nélkül. Szaunázni is fogunk, és a benti élményfürdő, termálvízes medence szintén fürdőruhamentes lesz egész nyitvatartási idő alatt.

Terveink szerint hasonlóan alakul ez a szombat is, mint tavaly.

Kedvcsinálóként nézegessétek a 2013-as képes élménybeszámolónkat, a fényképeinket:
Kattints ide!

A fürdő felszereltsége Magyarországon egyedülállónak számít.

A fedett részben 2 db termálmedence
egy 36-38 fokos ülő medence
egy 34 fokos élmény medence
bár
szauna
gőzkabin
ingyenes pihenőágyak
kneip zuhany
Télikert, pálmafák

A kinti részben 366 nm-es élménymedence
Barlangfürdő
3m mély merülőrész
Vadvíz
Gyermekpancsoló
2500 nm-es termáltó
Farönk szauna

A részvételhez előzetes név szerinti jelentkezés szükséges.

Kérjük, a jelentkezéskor azt is add meg, hogy melyik napszakban számíthatunk az érkezésedre: délelőtt, kora délután vagy késő délután?

Jelentkezni április 25-én estig lehet a navke@navke.hu e-mailcímen vagy a 06-20-313-9170 telefonszámon.

Eljutás
Autóval: az M5 autópálya Kecskemét-Nyugat lehajtójától kb. 7,5 km (az autópálya használata Kecskemét elkerülő szakaszán díjmentes)
Tömegközlekedéssel: a Kecskemét-Ballószög helyközi autóbuszjárattal „Aranykor-dűlő” megállóig, vagy a Kecskemét-Helvécia helyközi autóbuszjárattal „Helvécia-Kézbesítőház” megállóig. Mindkét megállótól jó negyedóra séta. Kecskeméten az autóbusz pályaudvar közvetlenül a vasútállomás mellett van.
Kérünk benneteket, hogy jelezzétek minél előbb eljöveteleteket a navke@navke.hu emilre, vagy telefonon.

A büfé normál kínálatán túl a helyszínen lesz korlátozott mennyiségben meleg ebéd (bográcsos paprikás krumpli). Ára: 500 Ft, mely érkezéskor fizetendő. Megrendelhető: csütörtök reggelig.
A szaunaprogramokra legkésőbb érkezéskor vagy előzetesen, e-mailben is regisztrálhattok. A kuponokat érkezéskor vehetitek át.

A felöntésekért nem kell külön fizetni. Egy fő max 3 szaunszeánszon vehet részt.
Ha szaunaszeánsz zajlik, kérünk benneteket, felöntés közben már ne nyissatok be! A medencetérben levő kisebb finn szaunába látogassatok el ilyenkor. A rönkszauna befogadóképessége 22 fő, a gőz 6 főnek kényelmes egy időben. A gőzben 3x6 sorozatban lesz a csokizás.

Szaunaszeánszok időpontjai:

I. sorozat:
(C. Laci felöntéseivel)
11,00 Tengeri sós (rönk)
11,40 Sörös-jeges (rönk)
12,20 Mézes (rönk)
13,00 Csokis (gőz)

II. sorozat:
(Szaunamester: G. János)
13,30 Olívás-sós (rönk)
14,10 Illatos mézes (rönk)
14,50 Sörös-jeges (rönk)
15,30 Csokis (gőz)

III. sorozat:
(Szaunamester: Szolári Zsolt és Zelenák János)

15,30 Négy vidám évszak a föld körül Süsüvel - nagyon kicsiknek és kicsit nagyoknak ˙(rönk) Ez a Süsü program gyerekeknek és szüleiknek szól. Alsó korhatár 10 év.

16.20 Szolári Zsolt szaunamester Charlie Chaplin a szaunában című a Szauna Oscár ausztriai világbajnokságon előadott produkciója (rönk)

17,10 Jamaicai reggae party kávés bőrradírral (rönk)

17,55 Négy vidám évszak a föld körül Süsüvel és Shea vajas bőrtáplálással (Szauna Szeánsz magyarországi Oscar döntős produkciója, felnőtt változat) (rönk)

18,45 Pálinkás jégvihar a szaunában (rönk)

19,35 Csokis gőzös dörgölőzés (gőz)

Közben:

13.00-13.30 Ebédosztás (bográcsban főtt paprikáskrumpli, káposztasalátával)

15.45 Jóga bemutató

17.30 Dávid saját versét olvassa fel. A történelem keresztútján - számvetés a magyarságról.

21.00 Záróra

A fürdő masszőze a szokott helyen dolgozik, keressétek bátran!

Az Aranykor Wellness Termálfürdő címe:
Dél-Alföld, Bács-Kiskun megye
Ballószög, V. körzet 168.

Honlapja.
http://www.termalfurdo.net/furdo/aranykor-wellness-termalfurdo-balloszog