FooldalNaturista uszodai programok
English    


bemutat program hirek tag levlista link archivum gond zum

2015


Képes élménybeszámoló a Pótszilveszteri usziról


Kivonat a levelezési listán megjelent írásokból:

Sziasztok!
Az élmények annyira frissek bennem, hogy nem tudok reggelig várni, mert az alvás után visszaémlékezni már nem az igazi. Nekem 1 dolog hiányzott : a MUZSIKA ! Hálás köszönet az újonan megválasztott vezetőségnek, ( évek óta ugyan azok ) hogy időt, fáratságot nem kímélve, ( Ildikó és Rózsa újabb uszodát sikerült becserkészniük a javunkra, tudni illik, hogy fix összegért bérelhettük s így ismét némi haszonnal zárhattuk e SZIVESZTERI pót BULIT. Nem gondoltam volna, de a létszám 100 fő köről alakult. Minden volt, mi léleknek testnek szem, szájnak ingere és kellemes. Mirjam jóga gyakorlatai csodálatosak voltak és egyáltalán nem megeröltetőek. Bocsánat: Nem akarom tollforgató társam M. Péter kenyerét elvenni - Ő is el fogja mondani mi, s hogyan volt - de nem tudom türtőztetni magam, ezért most frissiben rögzítem gondolataimat. Korán érkeztünk Rózsával - nem gondoltam, hogy Újpestről ilyen hamar oda lehet érni - de csodák- csodálya már a dobogóra sem fértünk fel, annyian már ott voltak. A belépők megvásárlása csak a kiírás szerinti 19:30 kor kezdődött meg két asztalnál. Közbem már a terülj-terülj aztalkám is kezdett megteli jobbnál jobb fínomságokkal s italokkal..Óriási várakozással léptem be a kikapcsolt beléptető rendszer mellett - vajon milyen ez az uszoda? Szép és egyszerű,de néhányan hiányoltuk a kis lelátót. Talán a napozó ágyakból s a székekből is lehetne több.Mindezt feledtedte, hogy hamarosan kezdődőtt az első szeánsz a szaunában. Jánosunk ismét kitett magáért ( mind a 3 szeánszon ) de csalódást okozott, hogy nem indult a jövő héten kezdődő OSCAR versenyen.Az első szaunázás után lehülve a zuhany alatt - mert merülő medence nincs, de nem is hiányzik- kipróbáltam a nagyon fínom hőfokra fűtött " gyermek medencét". Kikapocsolódás képpen pedig befértem a jakuzziba. CSODÁLATOS! néhány csövön olyan erővel lövel ki a víz, hogy felér 1 szuper masszázzsal. Szétnéztem s látom, hogy néhányan szolíd ki szilveszteri maszkot viselnek, néhányan fotózkodnak az előtérben s közben MŰVÉSZ barátunk pingálja a bőrt. A végén már sorban állás volt a testfestésnél.Csodálatos alkotások készültek, de mivel én nem fotózhatok, majd fotósunk remélem felteszi az alkotásokról készült képeket.Hipp- hopp s máris ismét ÚJÉV köszöntő az elnökség részéről. Lemaradtam. Mire kiértem az előtérbe, már elhangzottak a hivatalos mondatok. Már egymást köszöntöttűk ki Cólával, ki pezsgővel, ki házi pálesszel, ki csak szagolta a páleszt. Minden elfogyott! A morzsapartyra szinte semmi nem maradt. Sebaj! A hölgyek biztosan ki fognak tenni magukért a farsangi bulin.Szólnom kell a masszázsről is hiszen az is volt két odaadó szakemberrel s akik jelentkeztek bizonnyára bizsereg mindenük a kezelés után. Összefoglalva: élmény volt, hogy találkozhattunk régi és új ismerőseinkkel, válthattunk néhány baráti szót kívánhattunk egymásnak élőben BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT és sok Napsütést.
ui: Kijőve az usziból, megcsapott a bolond időjárás tavaszi meleget idéző szele, igy már otthon a kertben naturista módon hűtöttem le testem hevét melyet e PÓTSZILVESZTER okozott.
üdv mindenkinek: aki nem volt sajnálhatja :
P. Gyuri

Sziasztok!
Itt látszik, hogy mennyire különbözőek az ízlések, és igények még egy ilyen jó kis csapaton belül is. Tudva levő, hogy felőlem fel sem kellett volna találni a szaunát, tehát ehhez sokat nem is tudok szólni. Viszont mivel szeretek dagonyázni, nekem nagyon kellemes volt a kismedence hőfoka, és mélysége. Nagyon fontosnak tartom, hogy a belső csúszásgátlós burkolata miatt biztonságos is volt, nem úgy mint a Kispesti Uszodában, ahol rendszeresek az esések. Számomra a belmagasságok is nagyon barátságosak voltak. A láböblítő kellemetlen volt, azt inkább egy-két alkalom után már kikerültük. Összességében tetszett az uszoda, nagyon jól éreztük magunkat, a távolság sem zavart különösebben. Köszönjük szépen a szervezőknek!
Tamás

Sziasztok!
Hálásan köszönöm,hogy a lelkes beszámolókban, engem a Mirjamot, oly kedvesen megemlítettetek! Mint én,a jóga lelkes követője ,közvetítője! Hálám! Ám sokan nem tudják, én sem művelem,nap mint nap...de ma épp itt írva,elhatároztam...." miattatok. kik számítotok, rám ezeken a rendezvényeken,szóval kik lelkesen, jöttök...hát értetek érdemes fejlődni,gyakorolni, tenni és menni tovább azon az úton ahol én most járok! Legyen az jóga vagy bármi más...tenni! Tenni valamit ebben a Világban másért! És ahogy te adsz,teszel, ezáltal te is kapsz! Mit? Hát magát a mindent? Igen! Szeretetet! Mert a szeretet áll mindenek felett! Ez éltet és visz bennünket tovább! És...egy ilyen röpke jóga bemutató után... Kell annál nagyobb elismerés,hogy csillog valakinek a szeme,mint egy gyereknek,hogy meg tudott csinálni egy számára nehéznek tűnő gyakorlatot? Vagy kell annál több,hogy megölelnek,jó szóval illetnek? Pedig én sem tudok többet mint ti! Csak kiállok és teszem a dolgom,és csak annyit amennyit épp most tudok! Nem többet! És meg kell említenem, köszönöm,a győri Péter és Andreának,hogy épp egy évvel ezelőtt a Navke pótszilveszterén léptem először közétek! Ha ők nem visznek el, és ha akkor nem érzem azt,hogy köztetek a helyem...akkor most,nem állnék előttetek! Egy éve vagyok büszke Navke tag! <3 Kíváncsian,érdeklődőn. Hát csoda kis Világunk van! Ugye? A jövőben,ha a vezetőség felkér,az egész napos rendezvényen...akár egy ,másfél órát is jógázhatunk majd. Viszek hozzá hangulatot,és a természet közelségét még megspékeljük, füstölő illatával,gyújtunk gyertyát,sőt még lehet zenét is viszek! Addig is lehet jógázni otthon! Még annyit szeretnék hozzá tenni a tegnapi élménybeszámolómhoz, hogy én kb. Tíz percet ültem a medencében és ennyi volt az uszoda élvezete....ám a többi időben veletek beszélgettem,kaptam csodás testfestést....és a mire kiestem a büféhez... :-D egy morzsa sütit és egy korty bort :-D szóval...legközelebb ...nem is tudom hogy csináljam?
Hálám a vezetőségnek! Sok beszédnek sok az alja... Úgy elröppent az idő...nem lehetne ma is mennünk?
Szeretettel : Mirjam

Nagyon jól éreztük magunkat az usziban.
Üdv Bernadette és Anti

köszönöm nektek a kellemes hangulatot, a nagyon szép és mutatós és nem utolsó sorban finom étel különlegességeket melyeket a közös büfé asztal kínálatát gazdagítottátok. Köszönöm, hogy legtöbben nem hoztak alkoholos italokat és az a néhány üveg tiltott áru pedig a nagy létszámnak nem okozott gondot és senki sem öntött magába túl sok önmagára nézve is káros hatással bíró folyadékot (hisz volt régebben pár uszink, ahol több személyt figyelmeztetni kellett, hogy legközelebb olyan viselkedéssel kitiltott lesz és most nem egy kocsmában van...) Nagyon sok új tagunk, aki a Dandár kedvéért váltott fél éves tagságit, eljött ide is. Remélem meghosszabbítjátok majd március előtt a tagságitokat és legközelebb is velünk tartotok. Sok új arc volt most köztünk még nekem is gondot okoz már a nevekkel azonosítani, szóval sokszor el kell jöjjetek közénk,hogy megismerkedhessetek a NaVKE minden tagjával.:) Úgy tűnik Mirjám és István olyan kedvelt színfoltja a programjainknak, hogy már most meghívom őket a farsangi uszira is, legyenek újra köztünk.
Üdv
Rózsa

Köszönjük ezt a fantasztikus bulit nagyon jó volt a hangulat szuper a testfestés :) Köszönjük szépen a lehetőséget ;-)

Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, igazán jól éreztem magam. Sajnos a koccintásról lemaradtam, de végülis nem baj. Összességében, az egész nagyon jó volt. Maga az uszoda is jobban tetszik, ez az egyik kedvenc uszodai helyszínem, ahol NaVKE-s rendezvényen részt vettem eddig. Finomak voltak nagyon a házi sütik, amiket kóstoltam. :-) János sós felöntése után meg úgy érzetem magam, mint aki újjászületett. :-) Már régen szaunáztam... BUÉK !
Dani

nekem is tetszett. Sőt talán a legjobban a 4 közül ez az uszoda tetszik. A kismedence vize meleg volt, a medencetér hőmérséklete megfelelő, a személyzet segítőkész. A szauna kicsi, éppen alkalmas felöntésekre.
János
Ágnes & Béci.

Jó kis uszi szerintem.
Üdv, Dani

Köszönjük, mi is fantasztikusan éreztük magunkat! BUÉK
Erzsi és Csokigyuszi

Túl vagyunk a várva várt bulin. Nos hiába próbáltam előre leírni, mit fogok ott csinálni, az élet egész mást diktált. Elég, ha annyit mondok, az első pillanatától az utolsó utániig úgy éreztem magam, mint még soha. Fantasztikusak voltatok valamennyien, akik eljöttetek, és hirtelen kifogytam a felső fokú jelzőkből, valóban szuper volt!
SRAN Péter

Nagyon köszönöm a NaVKE vezetőségének a szervezését, jól éreztem magam.
GabIca

P1100094p.jpg
P1100083p.jpg
P1100076p.jpg
P1100073p.jpg
P1100063p.jpg
P1100048p.jpg
P1100046p.jpg
P1100039p.jpg
P1100037p.jpg
P1100034p.jpg
P1100026p.jpg
P1100025p.jpg
P1100022p.jpg
P1100020p.jpg
P1100017p.jpg
P1100012p.jpg
P1100009p.jpg
P1100001p.jpg
IMG_6603p.gif
IMG_6602p.gif
IMG_6599p.gif
IMG_6588k.gif
IMG_6584p.gif
IMG_6581p.gif
IMG_6580p.gif
1pot.gif
 

Pótszilveszter Budapesten, a Szentmihályi usziban

2015. január 10. szombat este 19.30-23,00

Az uszoda címe:
1162 Budapest, XVI. Szentmihályi Uszoda, Segesvár u. 26.

Az uszoda megközelítése: A 31-es busszal az Örs Vezér tér és Árpádföld felől, 46-os és 130-as busszal Rákoskeresztúrról és Újpalotáról. Autóval érkezőknek a Mogyoródi úti vasúti átjárótól 5 perc.

Ha szeretnél eljönni, kérünk egy előzetes névszerinti bejelentkezést a navke@navke.hu emilcímre. Ha masszírozásra is igényt tartasz, kérjük azt is írd meg (az uszoda Masszőze, Évi lesz ott velünk) Természetesen, mint mindig, tagsági nélkül is eljöhetsz az uszodába.

Kérünk mindenkit, amennyiben lehet, a jó hangulat érdekében valamilyen egyszerűbb álarcban érkezzen! Ez lehetett díszes kalap, szemüveg, színes hajdísz, festett paróka, mókás fejfedő, álarc, szerpentin vagy csak egy nyakkendő... vagyis vmi olyasmi, ami naturista öltözékünket lényegesen nem módosítja.

A batyus büfé eligazításban segít Ildikó.
Fiúkat kérjük vmi italféleséggel, a lányokat vmi finom házi sütivel, szendviccsel, salátával készüljenek.

Felkért NaVKE fotós Atus és Zozo. Ha nem kívánsz a felvételeken szerepelni, vagy szeretnél emlékfotót magadról náluk jelezd az érkezéskor. <>brA medencetérben probléma esetén Ádámot, Atust, Esztert, Ildikót, Rózsát és Zozot keressétek.

Belépőjegy

FELNOTT
Tagsági nélkül: 2500 Ft
Naturista társszervezetek tagjainak, érvényes tagsági igazolvány felmutatásával: 2200 Ft
NaVKE tagoknak: 2000 Ft

DIÁK:
2000 Ft-1700 Ft-1500 Ft
18 év alatt ingyenes

Külön felhívjuk a figyelmet, hogy
-az uszodában és a NaVKE rendezvényein általában -kizárólag a NaVKE által felkért fotós (Atus, Rózsa) készíthet fényképeket a képen szereplő személyek engedélyével.
-minden esetben tegyél törölközőt magad alá, ha leülsz!
A NaVKE rendezvényei olyan családi és társasági életformát biztosítanak, melynek keretében erotikus asszociációk nélkül vállaljuk egymás előtt testünket. Kérjük, ha olyan viselkedéssel találkozol, ami ellent mond mindannak amivel tisztességes naturisták körében találkozol, határozottan lépj fel a viselkedés ellen. Ha fellépésed hatástalan, azonnal szólj a piros sapkás rendezőknek!

Fürdőruha, bikini, monokini viselése nem megengedett, így kérjük, azt el se hozd magaddal!
Érkezés előtt kérjük házirendünket elolvasni szíveskedjetek!

HÁZIREND: Az uszoda és a NaVKE házirendjének betartása kötelező!
Különösképpen betartandó:
Az öltözőkbe 19:30-tól lehet bemenni.
A medencék vizébe strandeszközöket bevinni nem szabad.
A medencékben a hosszú hajúaknak hajukat fel kell tűzni

PROGRAMOK:

19,30
Kezdet. Pancsikolás, szaunázás.

TESTFESTÉSI LEHETŐSÉG. Helyszínen érdeklődjetek a mikéntjéről.
De! Aki testfestett, az már ne menjen szaunába és a medencetéri vizekbe, medencébe. Festék leoldódéása, lemosása csak a zuhany alatt történjen (vagy odahaza).

20,00 1. SZAUNAPROGRAM (Sós dörzsölés)
A Szaunakuponok érkezési sorrendben, ingyenesen kaphatóak a bejáratnál

20,30
JÓGABEMUTATÓ Mirjámmal (saját polifoamot hozzatok)

21,00 2. SZAUNAPROGRAM (Mézes bőrápolás)
A Szaunakupon érkezési sorrendben, ingyenesen kapható a bejáratnál

21.30
PEZSGŐZÉS. A büfében pezsgővel köszöntjük az ÚJ Évet.
Köszöntőt mond a NaVKE elnöke. Dióhéjban további terveinkről is szót ejtünk.

22,00 3. SZAUNAPROGRAM (Sámánok útján, Fenyőkátrányos-Sörös)
A Szaunakupon érkezési sorrendben, ingyenesen kapható a bejáratnál

22,20 után
Utolsó pancsikolás

23,00 Záróra
Az uszoda elhagyása.

KÖZBEN:
A kiválasztott helyen előzetes bejelentkezéssel masszőr igénybevétele. Kérésre egyéni fotózási lehetőség. Önkiszolgáló, svédasztalos büfé a hozott finomságokból a rendezvény alatt (a készlet erejéig) folyamatosan üzemel az előtérben. Az úszómedence, gyermekmedence, jakuzzi valamint mindkét szauna (infra és finn) minden vendég számára egyaránt használható. A szaunaprogramok időpontjában, 3x15 perc időtartamban csak a kuponnal rendelkező 3x14 fő vehetik igénybe a finn szaunát. Szaunamester: G. János

HÁZIRENDET KÉRJÜK A RENDEZVÉNY PROGRAMJAI ELŐTT ELOLVASNI SZÍVESKEDJÉL!

A fenti programon mindenkit szeretettel várunk!

A NaVKE programjaira előzetesen jelentkezést kérünk. Részletes tájékoztatás is kérhető a navke@navke.hu e-mail címen vagy a 06-20-313-9170-es telefonszámon.

banner.jpg